De wijkbus is er voor iedereen die niet optimaal
gebruik kan maken van het openbaar vervoer.

Wijkbussen rijden na fusie door vijf wijken

Wijkbus Bouwlust en Vrederust is per 1 januari gefuseerd met de wijkbus Moerwijk, Morgenstond en Wateringse Veld. De door de fusie ontstane organisatie gaat verder onder de naam Stichting Wijkbus Zuid-West. De samensmelting heeft voordelen voor de bewoners die gebruik maken van de bus. De wijkbus bestrijkt nu een groter gebied, terwijl de prijs voor een ritje hetzelfde blijft.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus en het risico op besmetting, bleven de bussen van Wijkbus Bouwlust en Vrederust ruim een jaar aan de kant. Wijkbus Moerwijk, Morgenstond en Wateringse Veld reed in die tijd wel door. 

Nieuwe Rolstoelbussen

Leasecontracten ondertekenen voor 2 Volkswagen AG Crafters speciaal ingericht als (rolstoel)bus.

Om niet in details te treden kan ik wel aangeven dat ik vanuit mijn privésituatie inmiddels als geen ander weet hoe belangrijk de sociale mogelijkheden en ondersteuningen zijn in ons land.

Des te mooier om te kunnen meedelen dat wij de Stichting Wijkbus Zuid West (https://lnkd.in/ebH6cZP9) in Den Haag mogen voorzien van de mobiliteit met 2 Volkswagen AG Crafters speciaal ingericht als (rolstoel)bus.

➤ Lees meer

 

Opening stichting wijkbus

Het bestuur van Stichting de Wijkbus Zuid West nodigt u van harte uit bij de feestelijke opening van de lancering van de website en de brochures door wethouder Martijn Balster op vrijdag 9 juli 2021 om 12:00, Aagje Dekenlaan 51. De Stichting Wijkbus Zuid West neemt vanaf die dag officieel de nieuwe website www.wijkbusmmwv.nl in gebruik. Bewoners kunnen vanaf dat moment ook ritten boeken via de website. Tegelijkertijd is het de start van de verspreiding van 50.000 brochures binnen ons werkgebied.

➤ Lees meer

 

Nieuws

Opening stichting wijkbus

Opening stichting wijkbus

Participatie Emancipatie Professionals (PEP)

Participatie Emancipatie Professionals (PEP)

100 bossen bloemen voor ouderen

100 bossen bloemen voor ouderen