Berichten

Wijkbus berichten

Letop ik al opdracht van Pedicure van Aagje Dekelaan 51 te boeken voor 26 Sept, 7 nov en 19 dec voor Dhr. A Meijers uit Hendrik Mandestraat 73 steeds om 13.30 ophalen zie op bord kaartje gr Sew. receptie - 4 month ago.  
voor ALLEN van JOHAN: Ik wil uniformiteit in de schrijfwijze van de telefoonnummers. Nu zie ik dat de nummers meestal zonder spatie aan elkaar zijn geplakt. Dit beperkt de leesbaarheid aanzienlijk. Ik verzoek alle gebruikers om zich aan het volgende format te houden: 06-1234 5678 of 070-123 4567 receptie - 4 month ago.  
voor ALLEN van JOHAN: Ik wil uniformiteit in de schrijfwijze van de telefoonnummers. Nu zie ik dat de nummers meestal zonder spatie aan elkaar zijn geplakt. Dit beperkt de leesbaarheid aanzienlijk. Ik verzoek alle gebruikers om zich aan het volgende format te houden: 06-1234 5678 of 070-123 4567 receptie - 4 month ago.  
voor ALLEN van JOHAN: Het komt regelmatig voor dat (bijvoorbeeld door ziekte) iemand voorlopig geen gebruik meer van de wijkbus gaat maken. Het kan ook om overlijden gaan. Ik geef dit in het systeem aan door het naamvak te beginnen met XXX, en dit verkort te verklaren in de opmerkingen. De belangrijkste reden is dat ik absoluut niet iemand uit het systeem wil verwijderen. De XXX in het naamvak zit het systeem niet in de weg. Als iemand later alsnog weer gebruik wil maken van ons, is dat weer gemakkelijk aan te passen. receptie - 4 month ago.  
Voor ALLEN van JOHAN: In dit systeem wordt tot nu toe niet bijgehouden of iemand een mannetje of vrouwtje is. Ik los dat op door voor de naam Dhr of Mvr (zonder punt) te zetten.Dit werkt volgens mij prima en zit het systeem niet in de weg. Wel graag allemaak dezelfde letters gebruiken in verband met de overzichtelijkheid. receptie - 4 month ago.