Berichten

Wijkbus berichten

Mevrouw Wissenburg stopt helemaal met de vaste ritten, maar vanwege facturatie heb ik haar er nog niet uitgehaald. Per 01-01 verwijderen. Mevrouw Stegget-Weyer houdt haar vaste ritten ALLEEN de terugreis, de heenreis wordt ze gebracht vanwege veranderde verkeerssituatie. Dorien Jongert - 7 month ago.  
Ik heb de ritten van mevrouw Sy-a-ten gepauzeerd, omdat de chauffeurs al twee keer voor niets zijn geweest. Ze beweert dat ze afbelt, maar dat is niet gebeurd. Dorien Jongert - 7 month ago.  
GEEN RITTEN OP VRIJDAG 15-12 VOOR 10:00 MEER INPLANNEN! Er is 1 bus tot 10:00 weg. Dorien Jongert - 7 month ago.  
De heer van Dijk wou iedere ochtend om 09:45 worden opgehaald, ik heb het veranderd, maar hem gezegd dat vanwege de drukte het toch waarschijnlijk 10:00 zou worden, hij weet dit dus. Dorien Jongert - 7 month ago.  
Mv Beyersbergen ligt in ziekenhuis. Ik heb geplande ritten geannuleerd en vaste ritten gepauzeerd., Ramon Lautan - 7 month ago.  
Vaste ritten van Mv jol tot 23-01-204 gepauzeerd, daarna weer hervatten. Geplande ritten zijn verwijderd. Ramon Lautan - 7 month ago.  
Heykans en Scheenstra op bus B deze week Dorien Jongert - 8 month ago.  
Gelieve mensen die de coronaprik gaan halen, ze door te verwijzen naar het Westhovenplein 72, deze is geopend op dinsdagen van 12:00 tot 17:00 op afspraak Dorien Jongert - 8 month ago.  
Heykans en scheenstra op bus A deze week Dorien Jongert - 8 month ago.  
Mv Horsten gaat niet meer naar Randveen 58. Ik heb alle geplande en vaste ritten verwijderd. Ramon Lautan - 9 month ago.  
Op maandag 30-10 gaat mevrouw Stegget alleen mee terug, ik heb de heenreis geannuleerd. Dorien Jongert - 9 month ago.  
Op bus A heeft iemand op 18-10-2023 voor 11:30 een horloge achter gelaten. Mocht er iemand bellen, het horloge ligt in een bakje, zie naast je. Dorien Jongert - 9 month ago.  
Mevrouw Sadhoeram van het Willem Dreespark 50 heeft voor de rit van 16/10/2023 niet betaald, daarnaast is ze op de terugweg met een bus van 'Noot' gegaan en heeft dit niet aangegeven/afgebeld. Openstaand bedrag is dus 2,20 Dorien Jongert - 9 month ago.  
Heykans en Scheenstra op bus B deze week Dorien Jongert - 9 month ago.  
Heykans en Scheenstra op bus A deze week Dorien Jongert - 9 month ago.  
Heykans en Scheenstra op bus B deze week Dorien Jongert - 10 month ago.  
Dhr Breijder is opgenomen. Waarschijnlijk maakt hij geen gebruik meer van debus. Geplande ritten zijn verwijderd en Vaste ritten gepauzeerd Ramon Lautan - 10 month ago.  
Mensen die gaan bellen is bij terug rit zonder naam. Ik heb Aand gebeld. Wordt aan gewerkt Ramon Lautan - 10 month ago.  
Dhr Heerkens is verhuisd, mevrouw Heerkens heeft zichzelf nu ook ingeschreven voor het busje op het oude adres. Dorien Jongert - 10 month ago.  
Heykans en Scheenstra op bus A deze week Dorien Jongert - 10 month ago.  
Heykans en Scheenstra op bus B deze week Dorien Jongert - 10 month ago.  
Heykans en Scheenstra op bus A deze week Dorien Jongert - 10 month ago.  
Dhr Ramautar weet zijn huisnummer nogsteeds niet Ramon Lautan - 10 month ago.  
Mw Rog is opgenomen. Ik heb alle geplande ritten verwijderd en vaste ritten gepauzeert Ramon Lautan - 10 month ago.  
De heer Ramautar gaat vandaag verhuizen naar de Vrederustweg, hij belt donderdag of vrijdag het huisnummer door, want hij weet het nog niet. Gelieve direct te veranderen, want maandag heeft hij weer een rit. Dorien Jongert - 11 month ago.  
Mw Bruijn, de van de Vriezenlaan 47 gaat naar Basalt op de Vredenrustlaan 180. Graag alleen het adres vermelden, Vredenrustlaan 180. Nu komt op de lijst te staan Basalt Den Haag, zonder adres, terwijl er verschillende lokaties van Basalt zijn!!!!!!!!! Irene Sedney - 11 month ago.  
Randveen 58G (contactpersoon Anita Groenewegen) heeft aangegeven dat alle clienten om 15:00 (met toestemming van Bart) kunnen worden opgehaald van maandag t/m donderdag, ingaande volgende week (vanaf maandag 04/09) mocht het nu een bepaalde dag niet kunnen, gelieve bellen. Wanneer de vrijdag ook mogelijk zou zijn als vaste rit (het is nu te druk), gelieve dit ook door te bellen. Dorien Jongert - 11 month ago.  
Ik kan geen opmerkingen meer toevoegen, dus excuses als de afspraaktijd er niet bij staat Dorien Jongert - 11 month ago.  
Mevrouw Moechtar heb ik afgebeld voor de vrijdagen, mocht ze toch nog ergens op de vrijdag staan, kan het verwijderd worden. Dorien Jongert - 11 month ago.  
Donderdag rijdt namelijk 1 bus tot 10.30 Ramon Lautan - 11 month ago.  
Dorien wil je voor donderdag 31-08-2023 geen ritten aannemen tot 10.30 omdat Feride pas om 10.15 beginnen. Bvd Ramon Lautan - 11 month ago.  
Bij de Heer Breijder checken op nieuw telefoonnummer 0655-782076 Ramon Lautan - 11 month ago.  
Mw Bruijn, de van de Vriezenlaan 47 gaat naar Basalt op de Vredenrustlaan 180. Graag alleen het adres vermelden, Vredenrustlaan 180. Nu komt op de lijst te staan Basalt Den Haag, zonder adres, terwijl er verschillende lokaties van Basalt zijn. Irene Sedney - 11 month ago.  
Geannuleerde ritten verwijders uit de lijst voor vrijdag 25 augustus van: dhr van der Leck, mw Rudolph, mw Oole Irene Sedney - 11 month ago.  
Donderdag belt er iemand van de Randveen 58G of alle clienten tot 15:00 zouden willen blijven van maandag t/m donderdag (vrijdag is het te druk) Bart heeft duidelijk gemaakt dat of iedereen of niemand om 15:00 gaat (dan blijft de oude tijd staan 13:30/14:00). Het zou dan vanaf volgende week in kunnen gaan, gelieve te veranderen in ieder geval voor de maandag en dinsdag. Als er geen tijd voor de andere dagen is, dan verander ik de rest op de dinsdag (t/m donderdag). Orie en Still zijn op de maandag verplaatst naar eindtijd 12:30 op verzoek van Bart. Dorien Jongert - 11 month ago.  
Heykans en Scheenstra op bus B Dorien Jongert - 11 month ago.  
Dhr Dwarka is met vakantie. Hij is 1 september weer terug. Hij belt wanneer hij weer meerijdt. Zijn rit is nu gepauzeerd. Irene Sedney - 11 month ago.  
Mevrouw van den Oever altijd op de A-bus op vrijdag. Heykans en Scheenstra op bus A deze week vanwege bbq Dorien Jongert - 11 month ago.  
Heykans en Scheenstra op Bus B deze week Dorien Jongert - 11 month ago.  
Mevrouw van der krogt wil haar vaste rit op 25-08-2023 weer laten doorgaan, ze belt nog even vtv die week Dorien Jongert - 12 month ago.  
Heykans en Scheenstra worden tegenwoordig op de vrijdag om 10:15 opgehaald, gelijk met Milikan, Rog en Breijder. Ik zal dit zoveel mogelijk handmatig veranderen, omdat het systeem niet wil meewerken. Heykans en Scheenstra op bus A deze week. Dorien Jongert - 12 month ago.  
Randveen 64 en Randveen 58 moeten worden veranderd in 58G, ik ga dit zoveel mogelijk invoeren, kan zijn dat ik wat over t hoofd zie. Dorien Jongert - 12 month ago.  
Ik heb goedkeuring van Bart gekregen om mevrouw Stegget-Weyer te laten ophalen (vaste rit ma en di naar de Randveen 58G) bij de kruising van de berensteinlaan/erasmusweg de bushalte. Er is daar echter geen huisnummer, dus heb ik het huisnummer van de koffietent daar schuintegenover genomen, die helaas alsnog buiten onze wijk ligt. Een nummer op de erasmusweg zou waarschijnlijk wel worden geaccepteerd. Zij mag/wordt niet gebracht of gehaald naar haar huisadres. Dorien Jongert - 12 month ago.  
Mw Veninga-Plugge vaste ritten gepauzeerd, omdat ze 3 weken achter elkaar niet megegaan Ramon Lautan - 12 month ago.  
Er zijn voor morgen 5 reserveringen gemaakt voor 10.00 uur. Dat kan toch niet????? Twee kunnen samengevoegd worden. Graag toch bij het reserveren hier rekening mee houden en als het moet aangeven dat het niet kan. Irene Sedney - 12 month ago.  
De 4 klanten die vanaf Schijnwerkersgaarde naar de verschillende adressen gaan, zitten deze week op de B bus Irene Sedney - 12 month ago.  
Ik heb mevrouw hogeraad en mw mos gebeld, zeg maar dat het niet meer belangrijk is als ze terug bellen. Dorien Jongert - 12 month ago.  
De heer Oranje is overal verwijderd, staat nog wel in het systeem, gelieve wel opletten dat het niet terug komt/fout is gegaan Dorien Jongert - 12 month ago.  
Heykans en Scheenstra op bus B vandaag Dorien Jongert - 12 month ago.  
Dhr De Hooge (was foutief ingevoerd als Hoge) is nu een vaste rit op de vrijdag naar Basalt, Vrderustlaan 180. Enkele rit!!! Irene Sedney - 1 year ago.  
De vaste ritten van Dhr Stil naar de fysio in de Rhynvis Feithlaan op de woensdag en vrijdag zijn gepauzeerd (3 weken). Hij belt weer wanneer de ritten weer doorgaan Irene Sedney - 1 year ago.  
Heykans en Scheenstra op bus A deze week Dorien Jongert - 1 year ago.  
Dhr Pahladsing heeft zijn vaste ritten stopgezet. Hij gaat voortaan met AV 070. Ik heb alle vaste ritten verwijderd. Ramon Lautan - 1 year ago.  
Mw Lalta als nieuw lid ingeschreven Irene Sedney - 1 year ago.  
Pas op met gepauzeerde vaste ritten, ze komen toch bij de reserveringen! Anad zou dit oplossen, maar voor de zekerheid controleren of ze er niet bij staan. Dorien Jongert - 1 year ago.  
Heykans en Scheenstra op bus B deze week Dorien Jongert - 1 year ago.  
Mw Veninga gaat 10-7-2023 niet naar Ambachtsgaarde maar naar Leyweg 1302 (huisartsenpraktijk) Ramon Lautan - 1 year ago.  
Heykans en Scheenstra op bus A deze week Dorien Jongert - 1 year ago.  
@Dorien De marches zijn al een keer aangepast en er waren toen geen problemen. Nogmaals aanpassen hoeft volgens mij niet. misschien goed dat wanneer zij een aanpassing willen, zij dit doorgeven aan coordinator en dat die het hier bespreekt. Irene Sedney - 1 year ago.  
Mevrouw Veninga gaat weer op de maandag naar de dagbesteding, dit is haar laatste kans, ze heeft al 4 x afgezegd aan de deur. Dorien Jongert - 1 year ago.  
Anad vroeg of als het fout gaat met naam onder een ander adres, het oude ordernummer bewaren en doorgeven aan hem, dan verwijderen en opnieuw invoeren. Chauffeurs vroegen of de witmarge groter kan aan de linkerzijde bij de rittenlijst, ik heb nu een witmarge van 30mm, ik weet niet of dit blijft staan. Gelieve controleren en eventueel zelf aan te passen naar 30mm. Dorien Jongert - 1 year ago.  
Mw Beyersbergen gaat ongeveer 3 weken niet op de maandag mee, wel de woensdag, ze belt als het weer kan. Vaste rit van mevrouw veninga-plugge op maandag laten staan, is gepauzeerd, ze gaat voorlopig even op de dinsdag. Dorien Jongert - 1 year ago.  
Heykans en scheenstra deze week op bus B Dorien Jongert - 1 year ago.  
@Ramon Zou je dit nieuwe lid kunnen inschrijven? Hij wil per september een vaste rit op de woensdag naar Leyweg busstation. Tegen dir tijd belt de moeder weer. Irene Sedney - 1 year ago.  
Mevrouw Rudolph, genemuidenstraat 44 heeft haar vaste rit van donderdag veranderd naar de vrijdag Dorien Jongert - 1 year ago.  
Heykans en Scheenstra deze week op Bus A van 19-06 t/m 23-06 Dorien Jongert - 1 year ago.  
Hr Oranje en Mw niet halen en brengen op de volgende data 23-6/30-6/7-7 Ramon Lautan - 1 year ago.  
Dat is wel leuk voor mw Van den Oever, maar dat moeten wij niet onthouden. Er kan hiervan GEEN vaste rit gemaakt worden,. Zij moet gewoon net als ieder ander bellen wanneer zij gaat. Irene Sedney - 1 year ago.  
Mevrouw van den Oever van de lonnekerstraat 28 wil om de week naar hoge veld, zij heeft deze vrijdag afgezegd, 23-06-2023 gaat zij WEL, dan 30-06 gaat zij NIET etc, tenzij anders wordt aangegeven. Dorien Jongert - 1 year ago.  
Geannuleerde ritten moeten verwijderd worden, als ze niet verwijderd worden komen ze nog steeds in het betaalsysteem als ze op rekening zijn. Dorien Jongert - 1 year ago.  
Er staat nog steeds bij de opmerkingen dat de rit van mw Scheenstra en mw Heykans gecombineerd worden, maar mw Hwykans is ondertussen verhuisd naar Laan van Wateringse Veld, dus is combineren misschien niet meer mogelijk Irene Sedney - 1 year ago.  
@Ramon. Ramon, zou je voor maandag even willen controleren of mw Orie op de reserveringen staat? Zij staat wel op de vaste ritten, maar ik zie haar niet op de reservering voor maandag. Haar rit wordt gecombineerd met dhr Stil Irene Sedney - 1 year ago.  
Dhr Stil een vaste rit ingevoerd voor de maandag naar de Carrie van Bruggehof. 10.30 ophalen en 14.00 terug. Rit combineren met mw Orie Irene Sedney - 1 year ago.  
Dhr Milikan voortaan ook maandag 11.00 uur naar Carel van de Oever en 15.00 terug Ramon Lautan - 1 year ago.  
De heer van Dijk van de meppelrade 163 is altijd enkele reis, als er een retour wordt gemaakt en alleen de heenweg staat, moet hij toch voor een retour betalen. Dorien Jongert - 1 year ago.  
Vrijdag 26-05 een half uur overhouden voor een rit om 09:00 (crematie kamperfoeliestraat). Niet te vol inplannen rond deze tijd aub. Dorien Jongert - 1 year ago.  
En mw Heykans voor plannen om 11.15. Zij wordt eerst opgehaald en daarna Mw Scheenstra om naar Schrijnwerkersgaarde te brengen Ramon Lautan - 1 year ago.  
Mw Heykans is verhuist naar Laan van Wateringseveld 142. Komende twee weken adres wijzigen ( handmatig) 19-05-2023) Ramon Lautan - 1 year ago.  
Dhr Walraven wordt voortaan op de dinsdag om 14.30 opgehaald. zodat hij samen met dhr Breijder terug kan rijden naar huis. Mw. Rog wil nog het liefst om 15.00 uur opgehaald worden. Irene Sedney - 1 year ago.  
Graag wanneer iemand een rit annuleert, dit ook aangeven op de kladlijsten. Nu zegt een klant dat zij van tevoren afgebeld heeft, maar ik vind dit nergens terug Irene Sedney - 1 year ago.  
Mw Krogt betaalt haar factuur aan chauffeur. Ze kan niet internet bankieren Ramon Lautan - 1 year ago.  
Er zijn voor dhr Stil vaste ritten ingepland voor de woensdag en vrijdag naar de fysio. ophalen om 10.45 en hij belt wanneer hij klaar is. Wanneer er iets veranderd aan de tijd of dat de rit niet doorgaqat, belt hij. Irene Sedney - 1 year ago.  
De ritten van mw Heykans zijn voor de komende week (15-19 mei) geannuleerd Irene Sedney - 1 year ago.  
Mw Heykans gaat per 22-5-2023 verhuizen naar Laan van Wateringseveld 142. In de week van 15 tot 19 mei niet ophalen Ramon Lautan - 1 year ago.  
De rit van dhr Oranje is geannuleerd voor 19 mei Dorien Jongert - 1 year ago.  
De rit van dhr Oranje moet voor 19 mei ook geannuleerd worden. Ik kon nog niet bij de reserveringen komen. Irene Sedney - 1 year ago.  
Vrijdag 5 mei gaan we rijden. Lijsten en sleutels bij Ramon inleveren Ramon Lautan - 1 year ago.  
Wijkcentrum gesloten op: Donderdag 27 april, (op 26 april de lijst voor VRIJDAG plannen en uitprinten) Vrijdag 5 mei (donderdag 4 mei de lijst voor MAANDAG 8 mei plannen en uitprinten) Donderdag 18 mei (woensdag 17 mei de lijst voor VRIJDAG 19 mei plannen en uitprinten) Maandag 29 mei (vrijdag 26 mei de lijst voor DINSDAG 30 mei plannen en uitprinten) Irene Sedney - 1 year ago.  
wo 19/4 De vaste ritten van mw Heykans op maandag 24/4 en op woensdag 26/4 zijn geannuleerd. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
wo 19/4 Mw Hortega laatste vaste rit op vr 21/4, daarna 2 mnd op vakantie, zij meldt zich weer als zij terug is. Ik heb de vaste ritten gepauzeerd. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
wo 19/4 Hallo Ramon, mw Finklenberg rijdt miv 18-4-23 op rekening. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
De vaste rit van dhr Milikan aangepast. Hij wordt nu om 10.0 opgehaald zodat de rit gecombineerd kan worden mer mw. ROG Irene Sedney - 1 year ago.  
5/4 Mw Veninga is om 10.00 opgehaald en naar de Ambachtsgaarde gebracht maar er stond geen terugrit om 11.30 geboekt. Mw Veninga stond trouwens op het goede adres op de lijst maar onder de naam van Hooidonk. Hoe kan dat nou?!? Ik heb Bram in de A bus gebeld en hij gaat haar thuis brengen. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
5/4 Dhr vd Leck ingeschreven. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
5/4 Dagbesteding Randveen 64 is gesloten op goede vrijdag 7/4, dus vaste ritten dhr Oranje en dhr Brouwer gaan niet door. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
De vaste ritten van dhr Oranje op vrijdag 7/4, maandag 10/4 en dinsdag 11/4 zijn op woensdag 5/4 geannuleerd door zijn schoondochter. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
5/4 De vaste ritten van mw Gonzalez op vrijdag eruit gehaald, mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
Mw van Tol is ingeschreven als lid Ramon Lautan - 1 year ago.  
29/3 Nieuw lid mw Thurmin ingeschreven. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
We hebben afgesproken dat we bij medische afspraken altijd de tijd aangeven van de afspraak. Anders wordt het moeilijk te kijken of de klant wel op tijd op de afspraak komt, zeker wanneer het druk is. Irene Sedney - 1 year ago.  
Mw Beyersbergen wordt op de maandag om 12.00 uur opgehaald ipv 12.45 Irene Sedney - 1 year ago.  
Mw. Orie als nieuw lid ingeschreven Irene Sedney - 1 year ago.  
Op verzoek van Bart : M.i.v. 15/3 de ritten van dhr Oranje en dhr Brouwer naar Randveen 64 combineren. Ik heb dit aangepast in de vaste ritten lijst en op de reserveringen t/m dinsdag 28/3. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
woensdag 15/3: Mw Rog rijdt haar vaste ritten gewoon mee. Ik heb de pauzeringen eruit gehaald. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
Er was op woensdag 15/3 een enkele reis voor mw Krans naar Haga geboekt, maar dat moest een terugbel retour zijn. Zij is toch opgehaald na overleg met Bart. Goed opletten bij de boekingen aub. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
Ik heb mijn vakantie ook per sms aan Soerin doorgegeven. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
In april neem ik een week vrij. Daarom ben ik er niet op woensdag 12/4. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
mw Rog is ziek Ramon Lautan - 1 year ago.  
De vaste ritten van mw Rog en mw vd Krogt komen niet goed op de lijst. Ik heb de reserveringen-lijst bijgewerkt t/m dinsdag 21/3. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
vandaag 3 maart geen telefoon dienst omdat wijkcentrum zonder stroom zit. Ik pik het zondag weer op. Goed weekend allen Ramon Lautan - 1 year ago.  
Wim, zou jij mw. Hoogduin kunnen bellen en aangeven dat zij morgen om 14.15 ipv 14.00 wordt opgehaald? tel. nr. 070-3960606 receptie - 1 year ago.  
Mw Scheenstra is weer beter ze gaat weer vast rijden vanaf 27 februari Ramon Lautan - 1 year ago.  
Anand heeft op sommige reserveringen een test reservering gemaakt. Graag die verwijderen op de lijsten. Is verwarrend voor de chauffeurs Irene Sedney - 1 year ago.  
Ik heb vandaag de meeste klanten die op de lijst voor vrijdag stonden voor de boodschappen gebeld om een terugrit op een vaste tijd te boeken. daar was heel veel begrip voor. Ook met mw Cosse afgesproken dat zij met de andere dames moest overleggen om een tijd van ophalen af te spreken. Dat zal dan volgende week ingaan. Als we met z'n allen dit bij de andere klanten op de andere dagen ook in orde maken, zal ook dit goed lopen. Irene Sedney - 1 year ago.  
Vaste ritten Mw Jol op woensdag en vrijdag gewijzigd, terugrit is voortaan om 13.30. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
Mw Rog voortaan maandags ook terug naar huis om 15.00 uur Ramon Lautan - 1 year ago.  
Vaste rit van Mv Gonzalez is gewijzigd van woensdag naar vrijdag ingaande 24-2-2023 Ramon Lautan - 1 year ago.  
Dhr van der Zwam is vanaf heden (betaal methode) Rekening Ramon Lautan - 1 year ago.  
Nieuw Lid ingeschreven: Dhr Breijder. Hij gaat nu nog één keer naar Schijnwerkerdersgaar 1, Gulde Huid. als het bevalt, wordt het een vaste rit. Irene Sedney - 1 year ago.  
Nieuwe leden ingeschreven op 15-2-23: Dhr Kammeijer en Mw Bakhuis. Mvg,Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
De vaste rit van mw vd Tuin op donderdag heb ik na overleg met haar verplaatst naar 10.15 want er stonden 3 vaste ritten om 10.30 in de planning. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
Dhr Oranje gaat voortaan om 14.00 uur naar huis Ramon Lautan - 1 year ago.  
Van Ramon Mw Simonis betaald vanaf heden (10-02-2023) op rekening Ramon Lautan - 1 year ago.  
De vaste ritten van mw Rog, mw vd Krogt en mw Beyersbergen komen niet goed op de lijst. Ik heb de reserveringen aangepast t/m dinsdag 21/2. Mvg, Wim Wim Hofkes - 1 year ago.  
Mw. Pardesie als nieuw lid ingeschreven Irene Sedney - 1 year ago.  
Bart geeft aan dat mw. Gonzalez niet meer ingepland kan worden voor de rit naar Escamplaan 61f Irene Sedney - 1 year ago.